Inghetata de capsuni si kiwi

de MIUTA in Dulciuri, 18 Mar 2011 | 2820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida hulala
  • 200 g crema philadelphia
  • 200 g zahar pudra
  • 5 plicuri de zahar vanilat
  • 500 g capsuni
  • 5 fructe kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni si kiwi:

Se curata capsunii de codite,se spala si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Kiwi se curata de coaja se spala si se pune la scurs. Intr-un vas se mixeaza frisca foarte bine. Cand e mixata se adauga zaharul pudra si zaharul vanilat. Se mixeaza din nou cateva minute. Fructele se pun fiecare in vase diferite si se zdrobesc cu blenderul. Branza philadelphia se imparte in doua si se pune peste fructe. Se amesteca branza cu fructele separat. Se amesteca bine fructele cu branza. Frisca se imparte in doua si se pune peste crema de fructe. Se amesteca bine toate la un loc,se pun in vase si se da la congelator. Se serveste a doua zi cu topping de zmeura, capsuni si caramel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

18.03.2011, 23:54

Wowwwwwwwwww

LUK 1

19.03.2011, 14:09

suuuuperrr

adry88 1

03.06.2011, 10:54

cu bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lamaie si kiwi.