Inghetata de capsuni si kiwi

de MIUTA in Dulciuri, 18 Mar 2011 | 2516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida hulala
  • 200 g crema philadelphia
  • 200 g zahar pudra
  • 5 plicuri de zahar vanilat
  • 500 g capsuni
  • 5 fructe kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni si kiwi:

Se curata capsunii de codite,se spala si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Kiwi se curata de coaja se spala si se pune la scurs. Intr-un vas se mixeaza frisca foarte bine. Cand e mixata se adauga zaharul pudra si zaharul vanilat. Se mixeaza din nou cateva minute. Fructele se pun fiecare in vase diferite si se zdrobesc cu blenderul. Branza philadelphia se imparte in doua si se pune peste fructe. Se amesteca branza cu fructele separat. Se amesteca bine fructele cu branza. Frisca se imparte in doua si se pune peste crema de fructe. Se amesteca bine toate la un loc,se pun in vase si se da la congelator. Se serveste a doua zi cu topping de zmeura, capsuni si caramel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

18.03.2011, 23:54

Wowwwwwwwwww

LUK 1

19.03.2011, 14:09

suuuuperrr

adry88 1

03.06.2011, 10:54

cu bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Budinca de casa cu ciocolata si capsuni