Cea mai simpla reteta de cioco
Rupem 70g de ciocolata cu lapte si 70g de ciocolata neagra in bucatele marunte si le asezam intr-o craticioara peste care adaugam smantana lichida.
Asezam craticioara la foc mic amestecand mereu pana ciocolata este complet topita. Lasam sa se racoreasca si adaugam esenta de rom.
Pregatim masina de inghetata( bolul sa fie foarte rece, a fost dat o noapte la congelator), varsam compozitia si dupa 20 de minute de la pornirea ei adaugam pepitele de ciocolata neagra. Mai lasam inca 20 de minute si oprim. Servim.
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro