Inghetata de cirese amare

de anuta in Mancare copii, 9 Iul 2019 | 159 vizualizari

 

Meniu copii.
Acest tip de cirese sunt foarte rar intalnite, mie mi-a suras norocul si am prins in curte un pomisor, dar dureaza vreo 5 ani pana da rod. Sunt cirese foarte mici, salbatice, au un sirop de o culoare rubinie si o aroma divina....si am uitat sa spun cat de migaloase sunt sa scoti samburii pentru cel mult 2 borcanele, tinute in camara pentru decorul prajiturilor, in special al savarinelor!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 linguri de dulceata de cirese
  • 80 g zahar pudra
  • 150 ml lapte
  • 150 ml smantana
  • 2 galbenusuri de ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de cirese amare:

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si smantana, se dilueaza cu laptele si se fierbe la bain marie pana ce se ingroasa.


La sfarsit se adauga dulceata de cirese amare. Se da la rece cca .2 ore sa se intareasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ksenya 1

11.07.2019, 09:30

Ce inghetata buna

Gherca Daniela 1

11.07.2019, 15:52

imi place!

lucy2002 1

15.07.2019, 21:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sweet Arpacas