Inghetata de kiwi

de mimmi in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 4247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kiwi
  • 75 g zahar pudra
  • 3 linguri dulceata
  • 2 albusuri
  • 100 ml frisca lichida
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de kiwi:

Curatam kiwi de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete. Punem kiwi intr-o oala adanca,adaugam dulceata si zaharul,amestecam si lasam 30 de minute sa se formeze un sirop. Pisam compozitia intr-un blender dupa care adaugam albusurile si spuma batute bine. Punem inghetata intr-o forma si dam la congelator peste noapte. Eu am servit in  paharele de ciocolata pe care le-am facut asa: Am topit 100 g ciocolata amaruie cu un strop de apa si cu o pensula am uns forme de silicon (pentru muffins),le-am pus la congelator peste noapte si a doua zi le-am savurat cu placere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

carmenvlad 1

03.07.2011, 08:10

Inghetata de kivi, o idee excelenta, inedit si modul de prezentare.

mamaieelena 1

04.07.2011, 13:47

excelenta

mimmi 1

05.07.2011, 14:26

Va multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mousse au chocolat