Inghetata de mango

de Brindusa in Dulciuri, 30 Iun 2010 | 3785 vizualizari

 

Dupa cate am citit, aceasta este o reteta din India.

 

INGREDIENTE

  • 500 g frisca (sau smantana dulce, tare)
  • pulpa de la 2 fructe de mango
  • 200 ml lapte condensat
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de mango:

Amesteca pulpa de mango cu un blender vertical sau cu un robot, ca sa se faca ca un piure. Amesteca piureul de mango cu laptele condensat si lamaia. Adauga frisca. Pune amestecul intr-o cutie cu capac, in congelatorul dat la maxim. Dupa 2 ore de stat in congelator, amesteca inghetata cu o lingura si pune-o la loc, pana se congeleaza bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de mango" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

30.06.2010, 22:22

Brindusa 1

30.06.2010, 22:42

si io, gaby

lia maria 1

01.07.2010, 08:46

Waw da ce bunatate de inghetata ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu inghetata de ciocolata