Inghetata de pepene galben

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 9 Sep 2010 | 3960 vizualizari

 

aceasta inghetata este preferata mea, cand eram insarcinata numai asa ceva mancam, nu pentru ca aveam pofte, ci am avut p perioda tare grea de sarcina, iar inghetata ma linistea :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • zeama de lamie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Curatam pepenele de semimte si coaja, il taiem in bucatele mici si-l pasam cu furculita sau in blender, eu am pasat cu furculita pentru ca am vrut sa raman si bucatele mici de pepene.


Mixam frisca, dupa care punem compozitia de pepene, in care am adaugat zaharul si zeama de lamaie, omogenizam compozitia si dam la comgelator intr-o caserola pentru cateva ore.


Cu 5 minute Inainte de servire scoatem caserola si o lasam la temperatura camerei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.09.2010, 12:16

ms nadina

Cris2711 1

20.07.2011, 16:12

Lau 1

20.07.2011, 16:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de cocos cu vanilie si ciocolata