Inghetata Toblerone

de cccris in Dulciuri, 20 Apr 2010 | 4256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 triunghiuri Toblerone de orice fel
  • 1 cana lapte
  • 200ml frisca lichida
  • 1 cana zahar pudra (mai mult sau mai putin in functie de gusturi si de ce tip de ciocolata folositi)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Toblerone:

Se topeste ciocolata in putin lapte si se amesteca apoi cu restul de lapte rece.



Se bate frisca cu zaharul si se adauga peste ciocolata.



Se pune totul in aparatul de inghetata si se orneaza cu fulgi de migdale.



Eu am folosit 4 triunghiuri de Toblerone neagra, restul normala si cred ca din cauza lor nu a inghetat. Am avut probleme cu ciocolata asta si cind am facut cakeballs. S-a intarit foarte putin pe bomboane. Probabil ca ceva din compozitia ei reactioneaza ciudat la schimbarile de temperatura.



Am pus inghetata intr-o cutie si am lasat-o la congelator peste noapte. Acum e perfecta, cremoasa, dar nu foarte tare ca celalalte inghetate in congelatorul meu prea puternic.



Am pus si o poza in care vedeti cum arata dupa ce am scos-o din aparatul de inghetata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Toblerone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cccris 1

21.04.2010, 08:41

Daca va plac asa de mult inghetatele o sa mai postez retete. Eu le inventez dupa ce chef am in fiecare zi, dupa dorintele mincaciosilor mei...

gaby_duceag 1

23.04.2010, 13:34

ccris,masina imi doresc,n=o vreau pe-a ta,ca-mi urc copiii in cap)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:36

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Rulada de ciocolata