Inghetata Toblerone

de cccris in Dulciuri, 20 Apr 2010 | 3867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 triunghiuri Toblerone de orice fel
  • 1 cana lapte
  • 200ml frisca lichida
  • 1 cana zahar pudra (mai mult sau mai putin in functie de gusturi si de ce tip de ciocolata folositi)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Toblerone:

Se topeste ciocolata in putin lapte si se amesteca apoi cu restul de lapte rece.



Se bate frisca cu zaharul si se adauga peste ciocolata.



Se pune totul in aparatul de inghetata si se orneaza cu fulgi de migdale.



Eu am folosit 4 triunghiuri de Toblerone neagra, restul normala si cred ca din cauza lor nu a inghetat. Am avut probleme cu ciocolata asta si cind am facut cakeballs. S-a intarit foarte putin pe bomboane. Probabil ca ceva din compozitia ei reactioneaza ciudat la schimbarile de temperatura.



Am pus inghetata intr-o cutie si am lasat-o la congelator peste noapte. Acum e perfecta, cremoasa, dar nu foarte tare ca celalalte inghetate in congelatorul meu prea puternic.



Am pus si o poza in care vedeti cum arata dupa ce am scos-o din aparatul de inghetata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Toblerone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cccris 1

21.04.2010, 08:41

Daca va plac asa de mult inghetatele o sa mai postez retete. Eu le inventez dupa ce chef am in fiecare zi, dupa dorintele mincaciosilor mei...

gaby_duceag 1

23.04.2010, 13:34

ccris,masina imi doresc,n=o vreau pe-a ta,ca-mi urc copiii in cap)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:36

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina