Inima cu sos de ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 7 Dec 2010 | 5369 vizualizari

 

Este foarte simplu de preparat si foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 inima [ 1 kg] de porc sau vitel
  • 4 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima cu sos de ceapa:


  1. Inima se curata de pelite si zgarciuri , se portioneaza in fasii lunguiete si inguste , se spala foarte bine cu apa rece . Ceapa se curata si se taie solzisori .

  2. Se pune uleiul la incins, se adouga ceapa , cand aceasta devine sticloasa se pune inima si se lasa putin la sotat ,se pun sare piper boia si 2 cani de apa .

  3. Se fierb la foc potrivit timp de 30 min avand grija ca apa sa nu scada prea tare . se incearca daca inima e fiarta , in forma finala ceapa e fiarta pana ,, se topeste '' si formeaza un sos [ care il lasati de consistenta preferata , daca doriti mai gros il lasati sa mai scada , daca doriti mai subtire puneti putina apa]


  1. Puteti servi cu succes orice garnitura de la paste fainoase , cartofi, orez pana la mamaliguta .Decorati cu ardei iute .

  2. Merge bine cu muraturi .

 

TIPS-URI

1

inima cu sos de ceapa e atat de gustoasa incat nu are nevoie sa o imbunatatesti cu alte condimente  ,, extra''

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

08.12.2010, 09:13

Inima...inima...buuuuna la toate!

Bya Ralu 1

20.07.2013, 18:31

bunnnnnnn

Panacris 1

23.11.2014, 13:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc