Inima de vita la cuptor

de Bya Ralu in Vita, 23 Iul 2013 | 17449 vizualizari

 

Pentru prima data am papat asa ceva...are un gust bun

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de inima de vita
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi mari
  • ulei de masline
  • cimbru/ghimbir/piper/boia dulce/ierburi mixte/piper rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima de vita la cuptor:

Bucatiile de inima de condimenteaza cu ghimbir,piper si boia dulce,se stropesc cu ulei de masline si cu putin vin alb si se lasa la marinat.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline si cimbru.Cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul taiat rondele.

Se pun si bucatiile de inima ,se lasa cateva minute pe ambele parti,punem si vinul alb,lasam sa scada putin dupa care le mutam in vasul roman,pe margini punem ceapa si morcovul calite.

Presaram deasupra carnii piper rosu,sare si ierburi mixte si feliute de usturoi

Punem putina apa ,acoperim si bagam la cuptor pentru circa 40 minute.

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

2

Deasupra se presara putin patrunjel tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inima de vita cu legume picante