Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan

de alinutzika in Pui, 16 Noi 2011 | 4003 vizualizari

 

Ma cam incurca prin congelator o tavita de pipote si inimi de pui si am zis sa ma scap de ele. Le-am facut dupa inspiratia de moment si au iesit un deliciu..
Datorita vinului au avut o culoare mai ciudata, dar gustul e grozav.

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimioare si pipote de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceasca mica de vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan:

Se spala maruntaiele de pui in multa apa. Se curata ceapa si se taie solzisori, ardeii se toaca marunt ,apoi se pun la calit in 2 linguri ulei de masline si o lingura de apa.

Cand ceapa si ardeii sunt caliti, se adauga maruntaiele sa se prajeasca la foc domol. Cand sosul de pe ele a scazut, adaugam vinul. In caz ca mai e nevoie, pe parcurs, puteti sa mai adaugati putina apa. Inainte de a fi gata cu 5 minute, se sareaza si pipereaza.

Se servesc cu tot cu sos, langa o garnitura de cartofi piure, cu care se impaca foarte bine..:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

17.11.2011, 13:00

va multumesc fetelor!

alinutzika 1

17.11.2011, 14:29

Da, mena, dar data urmatoare, ca acestea s-au terminat!..

sima37 1

19.11.2011, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!