Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan

de alinutzika in Pui, 16 Noi 2011 | 6616 vizualizari

 

Ma cam incurca prin congelator o tavita de pipote si inimi de pui si am zis sa ma scap de ele. Le-am facut dupa inspiratia de moment si au iesit un deliciu..
Datorita vinului au avut o culoare mai ciudata, dar gustul e grozav.

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimioare si pipote de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceasca mica de vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan:

Se spala maruntaiele de pui in multa apa. Se curata ceapa si se taie solzisori, ardeii se toaca marunt ,apoi se pun la calit in 2 linguri ulei de masline si o lingura de apa.

Cand ceapa si ardeii sunt caliti, se adauga maruntaiele sa se prajeasca la foc domol. Cand sosul de pe ele a scazut, adaugam vinul. In caz ca mai e nevoie, pe parcurs, puteti sa mai adaugati putina apa. Inainte de a fi gata cu 5 minute, se sareaza si pipereaza.

Se servesc cu tot cu sos, langa o garnitura de cartofi piure, cu care se impaca foarte bine..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si pipote in sos dulce-acrisor la Hot-pan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

17.11.2011, 13:00

va multumesc fetelor!

alinutzika 1

17.11.2011, 14:29

Da, mena, dar data urmatoare, ca acestea s-au terminat!..

sima37 1

19.11.2011, 08:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de inimi si pipote de pui