Invartita cu branza de oaie

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 4714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (proaspete)
  • 600 g branza de oaie
  • 150 g branza de vaci
  • 1 legatura de marar
  • 3 oua
  • 4-5 linguri cu smantana grasa
  • 1 lingurita rasa piper alb
  • 50 g unt pentru uns foile
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu branza de oaie:

Daca branza de vaci este mai apoasa atunci o punem intr-un tifon dublu si o lasam la scurs. Dam branza de oaie pe razatoarea mare (sau o sfaramam cu ajutorul furculitei) si apoi o amestecam cu branza de vaci, smantana, ouale si mararul taiat marunt. Condimentam cu piper alb. Amestecam.


Topim untul si apoi il lasam sa se racoreasca. Punem pe masa de lucru infainata o foaie de placinta pe care o ungem cu unt cu ajutorul unei pensule. Peste aceasta suprapunem inca 3 foi care la randul lor vor fi unse cu unt topit. Amestecul de branza il impartim in 3. Ungem cu o parte din acest amestec foile de mai sus. Netezim cu ajutorul unei spatule. Rulam, nu prea strans.


Tapetam o tava rotunda cu hartie alimentara si il punem in tava. Revenim la celelalte foi cu care procedam la fel. Mie mi-au rezultat 3 rulouri in total pe care le-am asezat sub forma de melc in tava rotunda.


Ungem cu ou si dam la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade, timp de circa 20 minute.


Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se racoreasca putin apoi o scoatem din tava si o asezam pe un platou.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Rocsi 1

04.01.2014, 20:54

Oana 1

04.01.2014, 22:43

Maine e si pe lista mea Arata nemaipomenit!

RuxyRux 1

04.01.2014, 22:44

E perfecta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv