Invartita cu mere (de post)

de cristinutanicolita in Dulciuri, 2 Mar 2015 | 1595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de placinta
  • 1 kg de mere
  • 3 lg de zahar
  • 2 lg nuca de cocos
  • scortisoara
  • 3-4 lg margarina pt uns foile
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu mere (de post):

Merele spalate si curatate de coaja se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Adaugam peste mere zaharul,zaharul vanilat,si punem pe foc cca 10m min.Cand le luam de pe foc adugam scortisoara si nuca de cocos,amestecam si lasm la racit.


O sa facem 3 rulouri,fiecare din 4 foi. Luam o foaie o ungem cu margarina topita,punem foaia a doua ungem,foaia a treia,ingem si foaia a patra. Punem o treime din umplutura,intidem bine si rulam.Punem ruloul in tava tapetata cu hartie de copt.


Procedm la fel si cu celelalte seturi de foi. Asezam si celelalte 2 rulouri in continuarea primului rulou,rotind.


Ungem cu unt topit si presaram putin zahar tos.


Coacem la foc mediu,pana se rumeneste deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

cristinutanicolita 1

03.03.2015, 09:41

mirela0911 1

03.03.2015, 13:16

Tare buna e cu mere!

cristinutanicolita 1

03.03.2015, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas