Invartita cu mere (de post)

de cristinutanicolita in Dulciuri, 2 Mar 2015 | 4347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de placinta
  • 1 kg de mere
  • 3 lg de zahar
  • 2 lg nuca de cocos
  • scortisoara
  • 3-4 lg margarina pt uns foile
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu mere (de post):

Merele spalate si curatate de coaja se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Adaugam peste mere zaharul,zaharul vanilat,si punem pe foc cca 10m min.Cand le luam de pe foc adugam scortisoara si nuca de cocos,amestecam si lasm la racit.

O sa facem 3 rulouri,fiecare din 4 foi. Luam o foaie o ungem cu margarina topita,punem foaia a doua ungem,foaia a treia,ingem si foaia a patra. Punem o treime din umplutura,intidem bine si rulam.Punem ruloul in tava tapetata cu hartie de copt.

Procedm la fel si cu celelalte seturi de foi. Asezam si celelalte 2 rulouri in continuarea primului rulou,rotind.

Ungem cu unt topit si presaram putin zahar tos.

Coacem la foc mediu,pana se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de post cu ciocolată şi vişine