Islere cu migdale

de Bianca20 in Prajituri, 28 Iul 2015 | 3373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. faina;
  • 100 g. migdale;
  • 100 g. zahar;
  • 180 g. unt;
  • un praf de sare;
  • gem de caise, prune etc;
  • 150 g. ciocolata amaruie.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere cu migdale:

Faina se cerne impreuna cu sarea intr-un bol. Se adauga untul rece si taiat cubulete. Se amesteca pana ce se formeaza un aluat sfaramicios. Migdalele si zaharul se dau impreuna prin blender si se adauga peste aluat. Se framanta bine sa se omogenizeze. Se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru 30-60 de minute. Dupa recerea timpului, se scoate aluatul si se intinde o foaie subtire de 5-6 milimetri. Se decupeaza cerculete cu o forma si se pun in tava de copt tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 8-10 minute la 200 de grade. Se scot si se lasa la racit cateva minute in tava, dupa care se scot pe un gratar si se lasa sa se raceasca complet. Se pune gem pe o parte din fursecuri si se acopera cu celelalte. Se orneaza cu ciocolata topita pe baie de aburi. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Islere cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Valclaudia 1

16.10.2015, 06:37

wow, cum arata!

Sidy 1

16.10.2015, 08:02

Cat de bune tre'sa fieeeeeee !

Criss 1

16.10.2015, 08:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Coffe Chocolate
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

RETETA RECOMANDATA
Islere dupa reteta lui INCZI