Jeleu de iaurt cu compot de cirese

de Dea_Dea in Dulciuri, 17 Sep 2013 | 1863 vizualizari

 

Am vazut la un concurent Masterchef , si plecand de la ideea lui de jeleu de iaurt, am facut si eu :)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr iaurt
  • 100 ml compot de cirese
  • o lingurita gelatina
  • 30 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de iaurt cu compot de cirese:

Iaurtul si compotul se pun in castroane separate.


Gelatina se pune la hidratat 5-10 min, apoi se dizolva pe abur.


Se pune jumatate de gelatina in iaurt si jumatate in compot.


Se pune compotul in doua castronele iar apoi se toarna iaurtul si se da la frigider cateva ore, pana se incheaga.

 

TIPS-URI

1

Jeleul de iaurt se poate face si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de iaurt cu compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

17.09.2013, 15:41

Imi place

Cris2711 1

17.09.2013, 19:19

Dea_Dea 1

17.09.2013, 20:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine