Jeleu de iaurt cu compot de cirese

de Dea_Dea in Dulciuri, 17 Sep 2013 | 1693 vizualizari

 

Am vazut la un concurent Masterchef , si plecand de la ideea lui de jeleu de iaurt, am facut si eu :)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr iaurt
  • 100 ml compot de cirese
  • o lingurita gelatina
  • 30 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de iaurt cu compot de cirese:

Iaurtul si compotul se pun in castroane separate.


Gelatina se pune la hidratat 5-10 min, apoi se dizolva pe abur.


Se pune jumatate de gelatina in iaurt si jumatate in compot.


Se pune compotul in doua castronele iar apoi se toarna iaurtul si se da la frigider cateva ore, pana se incheaga.

 

TIPS-URI

1

Jeleul de iaurt se poate face si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de iaurt cu compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

17.09.2013, 15:41

Imi place

Cris2711 1

17.09.2013, 19:19

Dea_Dea 1

17.09.2013, 20:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Savarine