Jumari de porc

de nadina73 in Porc, 4 Aug 2010 | 12561 vizualizari

 

stiu veti zice "pai ia stai asa ca nu e Craciun". Dar sincer, chiar ne era dor de niste jumarute si daca tot am luat o pulpa de porc , Bebe a zis "da nu se pot face si cateva jumarute?" Asa ca am ales putin ce a fost mai gras si a rezultatul a fost...super

 

INGREDIENTE

  • 800 g grasime de la pulpa
  • 1 cana de apa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de porc:

Se taie bucatele grasimea de porc, cubulete, se lasa si putina carnita e si mai buna


Se pun intr-o cratita pe foc cu 1/2 cana de apa si se amesteca bine ,se pune si putina sare .


Cand jumarile au inceput sa se prajeasca se mai pune inca 1/2 canita de apa si se lasa pana scade bine ,iar dupa ce apa a scazut se rumesc frumos.


Se pun intr-o strecuratoare, se apasa putin cu o lingura de lemn pt a se scurge grasimea ramasa in ele (asta daca e cazul,la mine nu a fost cazul,in schimb bunica mea asa facea)


Dupa ce s-au scurs se pun pe intr-o cutie sau borcan cu capac si se pastreaza la frigider (la noi nu a fost cazul, ca nici nu au ajuns sa se raceasca bine ,ca s-au si terminat)


Cantitatile sant ce am reusit eu sa aleg ,dar ideia e sa se puna apa


Cu rosii si paine ...o nebunie


PS:va pun o poza cu pulpa de porc de unde am ales pt jumari

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mimmi 1

25.08.2010, 18:50

Iau si eu una de la tine si iti las in schimb 5 furculite!

Dorothea 1

05.09.2010, 14:39

Oh!! Imi faci o pofta!! Din 1990 nu mai am mincat jumari!!

elena1988 1

22.03.2011, 18:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi cu carnati
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Jumari de porc