Ketchup de casa picant

de alinutzika in Bulion, 2 Sep 2011 | 9036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de bulion de casa
  • 2 linguri pasta ardei sau gogosari
  • 3 linguri de zahar
  • 1/2 ligurita otet
  • 1 lingurita rasa boabe piper
  • 1/2 lingurita boabe mustar
  • 2-3 foi de dafin
  • un varf de cutit de sare grunjoasa
  • un praf de scortisoara
  • un praf de cuisoare macinate
  • un praf de ghimbir
  • un praf de tarhon macinat
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 ardei
  • 4 ardei iuti
  • 1 ceasca mica ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa picant:

Se toaca foarte bine ceapa, usturoiul si ardeii in robot si se pun la calit in ulei. Cand sunt caliti, se adauga pasta de ardei, se mai lasa putin, apoi se adauga bulionul si otetul.

Se pun pe rand condimentele si se lasa la fiert pana capata consistenta dorita. Daca vreti, pt a fi si mai fin decat e, mixati-l cu blenderul. Se adauga conservantul, se amesteca bine si se pune in borcane. Intoarceti pt 5 minute borcanele cu capacul in jos, pt sterilizare, apoi depozitati in camara.

E bun la pizza, paste, gratare, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

jolygina 1

02.09.2011, 16:59

excelent pentru camara

alinutzika 1

02.09.2011, 23:28

Multumesc de aprecieri, fetelor!

alinutzika 1

02.09.2011, 23:31

Rocsi, muncesc acum ca sa stau la iarna...
Oricum, imediat se incepe scoala, de fapt pt noi s-a inceput deja, asa ca ma grabesc sa termin cu toate acum. Dupa ce se incepe scoala o sa vin acasa obosita, ca anul acesta o sa fiu invatatoare la 2 clase simultane...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos dulce