Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat potrivit de moale.( laptele trebuie sa fie caldut)..
se lasa la dospit aluatul la caldura.
dupa ce creste aluatul se imparte in 9 bucati(atat mi-au iesit mie) se intinde si se taie fasii...
eu am colectionat de ceva vreme tuburi de la servetelele de bucatarie pe care le-am invelit in staniol si am infasurat aluatul pe ele...
am uns fiecare kurtos in parte cu ulei si l-am tavalit in zahar cu nuca..
am dat la cuptor pana s-a rumenit..
1
ungeti tuburile cu ulei inainte de a pune aluatul pe ele
2
o parte a kurtosului nu o tavali in zahar deoarece cand dai la cuptor zaharul se arde
3
kurtosii cand sunt copti se pot unge cu o spuma din labus cu zahar pudra si se mai lasa la cuptor 1-2 minute.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult