Langosi cu branza

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2010 | 30421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • drojdie proaspata 25 gr,
  • sare 1 lingurita,
  • 2 cartofi fierti si facuti pireu,
  • ulei,
  • branza,
  • marar,
  • smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza:

Se fierb cartofii. Dupa ce au fiert se zdrobesc ca pt pireu se lasa putin sa se raceasca dupa care adaugam faina. Dizolvam drojdia in apa calduta si turnam peste faina si cartofi si framantam cu apa calduta pana devine un aluat normal. Lasam la dospit in loc caldut 35 minute dupa ce a dospit ungem cu ulei locul unde o sa intindem langosile (pe masa) si luam cate putin din aluat si formam langosi cu mana unsa cu ulei. Dupa ce le-am intins le mai lasam asa 10 minute.

Punem ulei in tigaie mai multisor, asa sa cam pluteasca langosile, il lasam sa se infierbante si dupa aia punem la prajit pana se rumenesc. Se servesc cu   cu mujdei, fiecare cum vrea. (eu am pus peste ei branza telemea amestecata cu smantana si marar )

Eu le acopar dupa ce sunt gata, ca se imoaie frumos. POFTA BUNA 

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Laly 1

02.10.2010, 01:01

Vreau si eu una

nadina73 1

02.10.2010, 02:23

si eu vreauuuuuuuuuuuuu

babi5 1

27.06.2013, 22:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza sarata