Langosi cu branza si cascaval

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2014 | 6114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 gr faina
  • 40 gr gr drojdie
  • lapte cald
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • sare
  • zahar
  • 1 galbenus de ou
  • branza sarata
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si cascaval:

Amestecam faina cu sarea , drojdia o dizolvam in putin lapte cald , impreuna cu zaharul ; Adaugam uleiul , galbenusul ; Framantam , daca mai este nevoie de lapte se poate adauga pana cand obtinem un aluat pufos si care sa nu se lipeasca de mana ;

Acoperim castronul cu un prosop curat si dam la loc cald timp de 30 minute , pana isi dubleaza volumul ;

Dam branza si cascavalul pe razatoare ; Punem branza peste cascaval si amestecam ; 

Rupem o bucata de aluat , intindem cu sucitorul foaie subtire , dam forme de care dorim , punem cate 1-2 lingura de umplutura , doar pe o parte a aluatului , lipim ; 

Dam o tigaie cu ulei la incins ; Cand acesta a incins adaugam langosii la rumenit frumos pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie!

In acest fel continuam si cu restul aluatului ;

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se poate pune deasupra langosului , smantana sau mujdei de usturoi !

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Langosi