Langosi cu branza telemea

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 8873 vizualizari

 

a fost un soi de provocare, stiam de aici ca voi avea ceva de furca cu aluatul. Lipicios tare dar atat de bun rezultatul final....! http://www.bucataras.ro/retete/langosi-cu-branza-sarata-ca-la-mama-43519.html

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 30 ml ulei de incorporat in aluat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ulei pentru uns si prajit
  • faina cat cuprinde (peste 500g)
  • Umplutura:
  • cca 100g branza telemea de vaci
  • cca 100g branza telemea de oi
  • 1 baton crema de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza telemea:

Aluatul se framanta amestecand toate ingredientele enumerate.


Se prepara umplutura, amestecand cele doua tipuri de branza cu crema de unt.


Impartim aluatul in 6, ungem masa de lucru cu ulei pentru ca aluatul este extrem de lipicios. intindem cu mana aluatul, pe jumatate din suprafata acestuia punem branza intr-un strat consistent si acoperim cu jumatatea ramasa.


Presam marginile cu atentie sa nu curga branza in timpul prajirii!


Intr-o cratita punem ulei (cam de doua degete) si lasam sa se incinga bine.


Prajim langosii la foc potrivit,pe ambele parti.


Se servesc calzi.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

07.04.2013, 11:52

vreau si euuuu!

diaconta 1

07.04.2013, 20:31

eu nu ma incumet sa fac de-astea

babi5 1

17.06.2013, 17:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite