Langosi cu gem de prune

de monik80 in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 5270 vizualizari

 

Aceasta e reteta bunicii,foarte buna!Oua nu am pus,dar au iesit si fara gustosi si colorati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 30 g drojdie
  • 500 ml lapte
  • putin zahar
  • un praf de sare
  • 3 linguri margarina
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu gem de prune:

Punem laptele la incalzit si dizolvam drojdia in el.Intr-un vas punem faina,laptele cu drojdia,zaharul,sarea,margarina si incepem sa framantam,punem lapte putin cate putin si cele 2 linguri ulei.

Framantam bine si lasam aluatul la crescut vreo 30 min.Intindem o foaie,o taiem bucati si punem gem pe fiecare apoi le impaturim si le punem in uleiul incins.Sunt foarte pufoase si bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti