Lapte condensat

de MIUTA in Dulciuri, 20 Oct 2011 | 4738 vizualizari

 

Credeam ca e foarte greu sa faci lapte condensat si preferam sa cumpar de cate ori aveam nevoie.
De acum nu mai trebuie sa cumpar si sper sa faceti si voi,e asa de usor.
Am gasit pe internet cateva retete si am ales una de pe blogul"La Ancuta" caruia ii multumesc pe aceasta cale.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa fierbinte
  • 120 g miere
  • 80 g zahar
  • 120 g unt
  • 250 g lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

Am pus intr-un bol zaharul,mierea si untul.Am folosit mixerul.


Am mixat cateva secunde dupa care am pus apa fierbinte si am mixat cateva minute pana ce s-a topit untul si zaharul.


Dupa ce s-au omogenizat toate ingredientele am pus laptele praf si am continuat sa mixez pana devine crema.


Am depozitat laptele condensat intr-un borcan de 800 g si l-am pus in frigider.


Astazi o sa fac prajitura Milch Schnitte si va invit pe toti sa serviti.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune si esenta de vanilie o lingurita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Criss 1

14.01.2012, 20:40

Foarte bun. Eu tocmai mi-am comandat de pe net.Am saincerc si varianta ta.

MIUTA 1

14.01.2012, 22:34

Anomisana nu stiu exact cat se pastreaza.Am citit undeva ca se poate pastra 10 zile.Eu l-am folosit la o prajitura si la o inghetata in maxim 5 zile.
Un borcan de 800 g.
Merita sa-l faci tu este mai sanatos(proaspat si fara conservanti)

MIUTA 1

14.01.2012, 22:35

Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine