Lapte condensat

de MIUTA in Dulciuri, 20 Oct 2011 | 4814 vizualizari

 

Credeam ca e foarte greu sa faci lapte condensat si preferam sa cumpar de cate ori aveam nevoie.
De acum nu mai trebuie sa cumpar si sper sa faceti si voi,e asa de usor.
Am gasit pe internet cateva retete si am ales una de pe blogul"La Ancuta" caruia ii multumesc pe aceasta cale.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa fierbinte
  • 120 g miere
  • 80 g zahar
  • 120 g unt
  • 250 g lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

Am pus intr-un bol zaharul,mierea si untul.Am folosit mixerul.


Am mixat cateva secunde dupa care am pus apa fierbinte si am mixat cateva minute pana ce s-a topit untul si zaharul.


Dupa ce s-au omogenizat toate ingredientele am pus laptele praf si am continuat sa mixez pana devine crema.


Am depozitat laptele condensat intr-un borcan de 800 g si l-am pus in frigider.


Astazi o sa fac prajitura Milch Schnitte si va invit pe toti sa serviti.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune si esenta de vanilie o lingurita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Criss 1

14.01.2012, 20:40

Foarte bun. Eu tocmai mi-am comandat de pe net.Am saincerc si varianta ta.

MIUTA 1

14.01.2012, 22:34

Anomisana nu stiu exact cat se pastreaza.Am citit undeva ca se poate pastra 10 zile.Eu l-am folosit la o prajitura si la o inghetata in maxim 5 zile.
Un borcan de 800 g.
Merita sa-l faci tu este mai sanatos(proaspat si fara conservanti)

MIUTA 1

14.01.2012, 22:35

Criss

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta-un alt fel de salam de biscuiti