Lasagna cu branza

de Lau in Lasagna, 16 Iul 2013 | 4299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 foi de lasagna
  • 2 oua
  • 3 rosii medii
  • busuioc
  • 125 g brie
  • 120 g camembert
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
  • Sos de rosii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza:

Sosul de rosii-adaugam uleiul in tigaie,adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin,adaugam usturoiul pisat si rosiile zdrobite,condimentam cu sare si piper dupa gust,lasam la foc mic pana se formeaza ca un sos,la final punem busuiocul,


Punem apa si sare intr-o cratita,cand fierbe apa adaugam foile de lasagna si lasam sa fiarba ca 3-5 min sa fie al dente(cat sa putem sa le rulam,eu am adaugat cate 3 foi in oala)


Le scoatem pe o hartie de copt(aliniate)fara sa le clatim cu apa.


Intr-un vas radem branza,adaugam ouale,piper si sare dupa gust(eu nu am mai adaugat sare in branza)amestecam bine.


Rosiile le taiem felii potrivite.


Pe fiecare foaie adaugam cate 1-2 linguri de branza,adaugam 2 felii de rosii si deasupra busuioc,dupa care rulam cat mai strans.


Asezam in tava unsa cu unt,adaugam sosul de rosii deasupra(acoperind si marginile ca sa nu se usuce in timpul coacerii)adaugam cascavalul ras(eu am adaugat si un pic de busuioc uscat si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Cris2711 1

16.07.2013, 20:21

love lasagne

Lau 1

16.07.2013, 20:44

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:52

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni si Lasagna cu branza dulce si merisoare