Lasagna cu spanac si ricotta

de Alina26 in Lasagna, 23 Noi 2013 | 4228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi pentru lasagne (eu am folosit cele proaspete)
  • 1 kg spanac
  • 500 g ricotta
  • 1 ceapa
  • 40 g unt
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • 5 linguri parmezan ras
  • 1 varf de cutit de nucusoara
  • sare
  • piper
  • 4 mozzarelle
  • 150 g parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ricotta:

1.Am pus la incins untul si ulei de masline.


2.Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit,pana a devenit transparenta,apoi am adaugat spanacul spalat si tocat mai mare,am pus putina sare si capac si am lasat sa scada toata zeama.


3.Intr-un bol am pus spanacul,ricotta,oua,sare,piper,nucusoara,5lg parmezan ras si am mestecat bine.


4.Am taiat mozzarella cubulete mici.


5.Am pus intr-o tava putina compozitie de spanac si 3 lg de ulei de masline,apoi foile de lasagnie,iar compozitie de spanac,apoi mozzarella si am presarat parmezan ras....am continuat pana cand am terminat cu spanac,mozzarella si parmezan ras.


6.Am dat la cuptorul incins,la 180° pentru 30-40 de minute pana se rumeneste.


Serviti calda.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Puteti sa dati mozzarella si pe razatoarea mare.

2

Puteti folosi si sos bechamel,sa fie putin mai moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Krystyan Trendy 1

23.11.2013, 21:19

Arata grozav

Rocsi 1

23.11.2013, 21:21

Alina26 1

23.11.2013, 22:05

va multumesc fetelor!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac