Lasagna cu branza dulce

de mirela0911 in Prajituri, 26 Mar 2012 | 2996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 300g branza dulce de vaci
  • 2 oua
  • 100g stafide
  • zahar dupa gust
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3-4 lg iaurt
  • 500-600g iaurt
  • zahar dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza dulce:

Se amesteca bine branza de vaci cu zaharul, zaharul vanilat, ouale si stafidele. Se pune si iaurtul daca e prea groasa compozitia.


Pentru sos amestecam iaurtul cu zaharul (dupa gust).


Intr-un vas de yena se toarna jumatate din sosul de iaurt, se aseaza foile de lasagna dupa care se pune compozita de branza. Se niveleaza dupa care se aseaza un alt rand de foi lasagna si se toarna restul de sos. Se da la cuptor vasul acoperit cu folie de aluminiu sau cu capacul vasului.


Dupa ce s-au inmuiat foile se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa aproximativ 5 minute dupa care se scoate din cuptor si se lasa la racit.


Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

rodicamaria 1

04.04.2012, 21:23

Da s-a dus ca si cum n-ar fi fost!Data viitoare fac in tava mare,reteta dubla !

rodicamaria 1

01.09.2012, 15:33

Azi am prestat din nou lasagna dupa reteta ta.In loc de stafide am pus merisoare uscate(sau confiate,nu stiu,le-am luat de la mama)este si mai buna.De acum inainte o sa pun merisoare la prajiturile cu branza,in loc de stafide.

mirela0911 1

01.09.2012, 18:32

Trebuie sa incerc si eu cu merisoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni si Lasagna cu branza dulce si merisoare