Lasagna cu carne de vita

de Maria68 in Lasagna, 5 Mai 2012 | 6084 vizualizari

 

Sursa acestei retete este pur si simplu pliantul de la Hochland"Cascavalerii Gustului", care dau idei dar ne dau si bani.....pentru cei care participa

 

INGREDIENTE

  • 300 gr foi lasagna

Pentru umplutura:

  • 100g ceapa
  • 20g usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 250g carne tocata de vita
  • 350g cascavalHochland ras
  • 20g faina
  • 1 ou
  • 50g pesmet
  • 250g smantana
  • sos de rosii
  • 5 linguri de unt
  • 1,5l lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne de vita:

Se rumeneste ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare ,piper si se fierbe 15 minute amestecand continuu.

Cand se raceste se adauga cascavalul ras si patrunjelul tocat.

Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte.(se topeste untul, se adauga faina , se caleste 2 minute apoi se ia de pe foc si se adauga laptele rece, putin cate putin amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. se pune iar pe foc si se fierbe pana la ingrosare apoi se opreste focul)

Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rand de foi lasagna oparite, se ung cu bechamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smantana si sos de rosii si cascaval ras, apoi un alt rand de foi si tot asa. 

La sfarsit se pune bechamel un strat mai gros. Insa nu am regasit nicaieri oul si pesmetul, asa ca eu am batut oul la care am adaugat pesmetul si l-am pus deasupra .

Se coace la cuptor 30-40 minunte pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

06.05.2012, 21:02

mmm ce bine arata

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:23

arata bine

Maria68 1

07.05.2012, 12:10

Jolygina,
Mamaieelena,
Alinutza; multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna (reteta video)