Lasagna cu mozzarella Granarolo

de Andreea Caroline in Lasagna, 24 Iul 2012 | 1711 vizualizari

 

sincer,nu vreau sa fac reclama insa recomand produsele granarolo.eu le-am descoperit aici in Italia...nu numai mozzarella dar si lapte,iaurt.....
reteta e foarte gustoasa si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 150 gr bulion
  • 500 gr mozzarella GRANAROLO
  • 12 lasagne
  • 80 gr parmigian
  • unt(ptr uns tava)
  • sare
  • piper
  • sos besciamella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mozzarella Granarolo:

Se incalzeste cuptorul la 200 grade.


Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu busuiocul. Apoi se adauga bulionul, sare, piper si se amesteca bine. Mozzarella se taie felii.


Se unge o tava dreptunghiulara cu unt si se aseaza un strat de lasagna (pasta nu trebuie oparita dinainte). Apoi se pune un strat de bulion dupa care un strat mozzarella. Se continua si se incheie cu un strat de lasagna.


Se varsa deasupra sosul de besciamella si parmigianul.


Se coace timp de 35 minute. Se serveste calda dar e la fel de buna si rece.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mozzarella Granarolo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

marilena83 1

10.02.2013, 10:11

iese mult mai bune cu branza grana padana sau reggiano parmegiano.

Andreea Caroline 1

11.02.2013, 12:30

marilena...te referi sa inlocuim mozzarella cu parmezan ???

babi5 1

19.06.2013, 17:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni si Lasagna cu branza dulce si merisoare