Lasagna cu soia

de ianculubita in Lasagna, 11 Mar 2013 | 3662 vizualizari

 

Pentru persoanele care tin post si nu numai,recomand aceasta reteta delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia granule
  • foi de lasagna
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi colorati
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 lingurita chimion zdrobit
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 rosii
  • suc de rosii
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu soia:

Punem soia intr-un vas sa fiarba 10-15 minute


In tigaia cu ulei incins calim ceapa tocata marunt, morcovul si telina date pe razatoare, ardeiii si rosiile taiate cubulete; dupa ce s-au calit si sosul a scazut, condimentam cu sare, piper, chimion, adaugam soia bine scursa, amestecam pentru omogenizare, mai potrivim de gust;


In tava sau orice alta forma, punem 1 ceasca de suc de rosii, apoi foi de lasagna, deasupra umplutura, acoperim cu alte foi si tot asa pana se termina sosul, ultimul rand fiind foile; turnam deasupra 1 cana cu suc de rosii dam la cuptor la foc mic 30 minute si se serveste calda dar si rece e buna.

 

TIPS-URI

1

optional in umplutura se pun 2 linguri de smantana sau 2 oua

2

de asemenea tot optional se serveste cu smantana deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

11.03.2013, 14:29

O varianta buna pentru post

Sim0na 1

12.03.2013, 21:42

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:41

arata fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole cu ciuperci si spanac