Lasagna cu spanac

de rodicamaria in Lasagna, 3 Mar 2012 | 2780 vizualizari

 

Reteta este pt.tava de chec.

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac(congelat am avut eu)
  • o ceapa mica
  • un catel de usturoi
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • unt(cat o nuca)
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • piper
  • ulei
  • o lingurita de ardei kapia de la borcan
  • foi de lasagna
  • 1/2 lingurita marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac:

Am facut intai sosul alb: faina am desfacut-o cu lapte si am pus la fiert amestecand continuu ca sa nu se faca cocoloase. Am pus si untul si putin piper. Apoi am lasat deoparte. Ceapa am calit-o usor in putin ulei. Am pus spanacul decongelat si stors de apa, telemeaua data pe razatoarea mare, usturoiul pisat, mararul si o lingurita cu varf de ardei kapia de la borcan. Am amestecat usor pana la omogenizarea ingredientelor. Sare nu am mai pus fiindca era destul de sarata telemeaua.


Tava de chec am uns-o cu unt. Am pus putin sos alb, cat sa acopere fundul tavii. Am pus foaie de lasagna (nefiarta) apoi 1/2 din compozitia de spanac, apoi iar foaie de lasagna si restul compozitiei de spanac. Am pus alta foaie de lasagna, restul de sos alb si cascavalul dat pe razatoarea mare. Am dat la cuptorul preincalzit, la foc mic, pana s-a rumenit deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (6)

Aurelia 07_07 1

03.03.2012, 20:10

Vreau si eu

Sim0na 1

03.03.2012, 20:11

Buna varianta asta!

irena 1

21.03.2012, 18:25

Apetisant !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac