Lasagna cu urzici

de adnia in Lasagna, 10 Feb 2013 | 3936 vizualizari

 

Am creat aceasta reteta, in speranta ca va voi tenta cu aromele primavaratice, dar si ca il voi pacali pe piticul meu sa manance ceva nou! Si am reusit! Maaaaare noroc am eu cu motanul Garfield, personajul de desene animate amator de lasagna, pe care fiul meu il urmareste cu placere la tv.

 

INGREDIENTE

  • pt. foi:
  • -2 oua
  • -1 cana piure de urzici
  • -sare
  • -faina cat cuprinde
  • -sos Bechamel
  • -sos Bolognese, la care am adaugat si ciuperci pasate bine
  • -cateva cubulete de unt
  • -cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu urzici:

Foile se fac astfel: Din toate ingredientele pt aluat se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. Se pot folosi atat proaspete, cat si uscate.

Intr-o tava de jena unsa cu unt, am alternat cate unstrat de foi de lasagna proaspat facute, un strat de sos Bolognese, un strat sos Bechamel...si tot asa, pana am umplut vasul. Ultimul strat a fost de sos Bechamel, peste care am pus cateva cubulete de unt si cascaval ras...am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos, si am servit.Cea mai mare bucurie a fost sa-l vad pe baiat mancand cu pofta!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu urzici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu legume