Lasagna cu vanata si carne de vita

de anisoara in Lasagna, 7 Iun 2010 | 9262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de aluat pt lazagna
  • 500 grame de carne tocata de vita
  • o vanata mare
  • 150 grame de cascaval de tip tare ras prin razatoare
  • ulei de masline
  • o lingura de pasta de rosii
  • busuioc uscat
  • piper negru macinat
  • sare 
  • un catel de usturoi
  • pentru sosul bechamel :
  • o lingura de unt
  • o lingura de  faina cu varf
  • 120 ml de lapte
  • un ou
  • putin suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu vanata si carne de vita:

Se prajeste carnea tocata cu pasta de rosii timp de 12-14 minute.Se condimenteaza.

Vanata se taie in felii si se prajeste in putin ulei. Se lasa pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.


Foile de lasagna se pun in apa clicotita pentru 2 minute si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Urmareste pozele. Lasagna se asambleaza in 2 straturi. In acest timp se incalzeste cuptorul pana la 200C.



Se prepara sosul bechamel:

In tigaia putin incalzita cu o lingurita de ulei se adauga untul. Dupa ce se topeste untul se adauga faina si mereu se amesteca cu o lingura de lemn pana se omegenizeaza si se topeste faina cu untul. Se toarna laptele si se fierbe timp de 4 minute , mereu amestecand cu lingura. La urma se adauga un galbenus de ou si putin suc de lamaie, sare se amesteca bine. Se repatizeaza pa lasagna si se presoara deasupra lor cascaval ras prin razatoare. Cantitatea la dorinta. Se coace la cuptor timp de 30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu vanata si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

anisoara 1

08.06.2010, 21:55

Cu draga inima il primesc, Nadina.
E excelenta si usor de facut , epu.

Bya Ralu 1

15.02.2013, 14:26

lia maria 1

15.02.2013, 15:45

mi-as dori sa am asa o portie, acum, in fata mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna