Lasagne

de angyb in Lasagna, 10 Ian 2012 | 2742 vizualizari

 

Am pornit de la lasagnele bolognese dar am mai adaugat un pic de ingrediente

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste pt. lasagne
  • 150 g parmezan
  • 4 oua fierte
  • 100 g salam
  • 200 g mozzarella
  • 1 kg sos bechamel
  • 100 g unt
  • 100 g faina alba
  • 1l lapte
  • nucsoara
  • sare
  • 1kg ragu bolognese
  • o cepa mica
  • 500 g carne tocata
  • 1/2 pahar de vin
  • 1/2 pahar de supa de vita(apa)
  • 350 g pasta de tomate
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne:

Bechamel: Se topeste untul, se ia de pe foc si se adauga faina amestecand, sa nu faca cocoloase. Se pune din nou pe foc si se adauga laptele amestecand mereu pana se ingroasa. Se condimenteaza cu sare si nucsoara.


Ragu alla bolognese: Se soteaza ceapa peste care se adauga carnea tocata si se amesteca pana cand isi schimba culoarea. Se adauga vinul si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot. Adaugam supa si se tine pe foc pana se absoarbe toata zeama. Adaugam pasta de tomate si busuiocul si il lasam pe foc pana se ingroasa sosul.


Salamul, ouale fierte si mozzarella se taie cubulete marunte


Se unge o tava de cuptor cu ulei de masline, se intinde un strat subtire de ragu, se acopera cu strat de foi de lasagne. Peste intindeti sos bechamel, apoi ragu, adaugati oule fierte si parmezan, un alt strat de foi de lasagne, sos bechamel, salam, parmezan, apoi din nou un strat de foi de lasagne, bechamel, ragu, mozzarella, un pic de parmezan, un alt strat de foi de lasagne, sos bechamel, ragu, un pic de mozzarella si parmezan


Se da la cuptor aproximativ o ora.


POFTA BUNA!!!!!!!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

10.01.2012, 20:27

parca ii simt mirosul!!!

gaby_duceag 1

10.01.2012, 20:41

Are tot ce trebuie .

mena29 1

10.01.2012, 21:59

super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Lasagna