Legume cu carnaciori de bere

de pity19 in Mancaruri de legume, 4 Iun 2014 | 889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori de bere
  • 3 morcovi mici
  • 2 maini mazare proaspata
  • 5 rosii
  • 3 cartofi
  • oregano
  • chilli
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carnaciori de bere:

Spalat curatat , tocat : Clatim bine legumele ; Curatam cartofii , morcovii de coaja , ardeii ii golim de samburi , rosile le taiem in 4 fiecare .


Rosiile le punem in blender cu oregano , chilli , sare , piper , pana devin pasta ;


Ardeii si morcovii ii taiem rondele , morcovii ii taiem bucatele mai micute ;


Luam o cratita punem mazarea si restul legumelor , din pasta de rosii punem doar jumatate peste care adaugam apa cat sa acopere. Dam cratita la foc mediu pana acestea sunt fierte ; Din cand in cand mai golim din zeama ( nu vrem sa iasa ciorba ) .


Carnatii de bere , ii taiem feliute si dam la rumenit putin intr-o tigaie cu un cubulet de unt ;


Cand legumele sunt fierte , punem restul de pasta , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Carnatii ii punem cu 5 minute inainte de a trage de pe foc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

04.06.2014, 16:07

Orice e cu carnat mie-mi place

MotanLaOale 1

04.06.2014, 16:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille