Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tai morcovul rondele subtiri , prazul felii groase de 1 cm ,ardeiul gras fasii.Incinzi uleiul intr-o tigaie ,adaugi morcovul ,lasi cateva minute,amestecand usor ,adaugi apoi prazul ,ardeiul gras ,iar la sfarsit fasolea verde si broccoli .Lasi legumele 2-3 minute sub capac ,adaugi putina apa ,sosul de soia si piperul macinat .Amesteci usor din cand in cand ,sa nu sfarami legumele .
Fierbi orezul in apa clocotita cu sare 15 minute ,apoi il scurgi .Pui orezul scurs in mijloc ,legumele pe margine ,apoi presari cascavalul ras mare deasupra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult