Legume gatite la tigaia dry cocker

de Valclaudia in Mancaruri de post, 21 Feb 2016 | 2085 vizualizari

 

o mancare de post sanatoasa si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli
  • 1/2 kg legume congelate (porumb, morcov, fasole verde, telina, pastarnac)
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gatite la tigaia dry cocker:

Desprindem buchetelele de broccoli de pe cotor, le spalam sub jet de apa rece.


In tigaia dry cocker punem 1 lingura ulei de masline si legumele congelate.


Deasupra asezam buchetelele de broccoli, presaram sare si piper dupa gust.


Punem tigaia pe flacara medie si lasam sa se gateasca legumele innabusit cca 25-30 minute.


Incercam cu furculita,daca aceasta patrunde usor in cotoarele buchetelelor de broccoli, inseamna ca mancarea e gata si putem servi.


La servire presaram marar verde proaspat tocat.


Sunt delicioase, pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gatite la tigaia dry cocker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deyutzky 1

22.02.2016, 12:41

delicioase

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:10

mihaelar63 1

22.02.2016, 21:54

Ce frumos sta brocolli . parca btigaia este speciala pentru el !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu maioneza de post