Limonada

de Dya Daniela Andrei in Bauturi, 3 Iul 2014 | 4175 vizualizari

 

Ce poate fi mai potrivit intr-o zi calda de vara?!

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai mari
  • o portocala
  • 300-400 ml apa plata
  • 2 linguri cu miere de albine
  • cuburi de gheata
  • menta proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada:

Stoarcem lamaile si turnam sucul obtinut intr-o carafa. Adaugam mierea de albine si amestecam cu o lingurita, pana la omogenizarea completa. Adaugam apoi gheata si apa plata, iar la sfarsit sucul de portocala.

Amestecam usor, aromam cu frunzulite de menta proaspata si o servim rece, cu mare pofta!

Zi racoroasa de vara!

 

TIPS-URI

1

Mierea de albine se adauga dupa gust

2

Portocala este optionala

3

Gheata se adauga la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu aroma de trandafiri