Linguine cu sunca,usturoi si parmezan

de nadea68 in Paste, 11 Sep 2013 | 2061 vizualizari

 

Cand se apropie ora de cina si avem probleme cu timpul...o pasta poate sa ne salveze :)

 

INGREDIENTE

  • paste
  • sunca
  • usturoi
  • ulei de masline
  • unt
  • parmezan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguine cu sunca,usturoi si parmezan:

Alegem pasta,eu am folosit pasta lunga,Linguine,un fel de spaghete.

Punem o oala cu apa la fiert.cand da apa in clocot,punem sarea si pasta.Punem pasta lunga fara sa o rupem in doua :).

In timp e asteptam sa se fiarba,si asta depinde de cat timp e scris pe pachet :),intr-o tigaie punem ulei,un pic de unt,cat o nuca.o capatana de usturoi sau doua,intregi.

Cand untul e topit,adaugam sunca.Lasam sa se rumeneasca.

Scurgem pasta si o adaugam la sunca.Lasam 2/3 minute pe foc,amestecam incet si stingem focul.

Dupa ce punem in farfurii,adugam deasupra parmezan razuit cat ne place.

Noua ne place mult :))

 

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice tip de paste

2

nu am pus cantitati,fiecare foloseste pasta sau condimente dupa plac :)

RETETA IN IMAGINI

Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-0
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-1
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-2
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-3
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-4
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-5
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-6
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-7
Linguine cu sunca,usturoi si parmezan-8

COMENTARII (15)

Cris2711

Cris2711 1

12.09.2013, 00:10

ce bine arata

nadea68

nadea68 1

12.09.2013, 08:11

Rocsi

Rocsi 1

12.09.2013, 13:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!