Linte batuta cu ceapa caramelizata

de Valclaudia in Mancaruri de post, 4 Iun 2016 | 2989 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 800gr. linte uscata rosie
  • 800ml apa plata
  • cca 20 ml ulei de floarea soarelui
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • cca 20ml ulei
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • marar verde proaspat uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte batuta cu ceapa caramelizata:

Lintea se clateste in apa rece apoi se pune la fiert la foc potrivit in 800ml apa plata.


Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana incepe sa se zdrobeasca.


Adaugam 20 ml ulei de floarea soarelui si amestecam sa se omogenizeze.


Cepele si ardeiul se curata si se spala,apoi le tocam si le punem la calit in tigaie cu 20 ml ulei de floarea soarelui.


Adaugam la final 1 lingurita boia dulce de ardei si presaram marar verde proaspat tocat.


Portionam si servim.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi calda dar si rece e la fel de buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte batuta cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

04.06.2016, 23:01

simona72 1

08.06.2016, 09:14

Chiar faina ideea! Linte n-am facut, doar naut...super ce ai facut tu aici!

Panacris 1

26.03.2017, 12:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Reteta de post delicioasa – hummus