Linte rosie cu muschiulet de porc

de mihaelar63 in Porc, 11 Feb 2014 | 5178 vizualizari

 

Eu de cum vad linte rosie, rapid ma energizeaza. Dar se pare ca da energie si prin consumul ei. Mai multe informatii gasiti aici http://bioaddict.ro/blog/corpul-meu/lintea-beneficii-pentru-organism/ Si o informatie demna de tinut cont: o cana de linte fiarta are doar 200 calorii. Lintea este mai bine tolerata si digerata decat fasolea. Singurul meu regret este ca nu-si pastreaza culoarea dupa fierbere

 

INGREDIENTE

  • 2 cani linte
  • 2 tije telina verde
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri praz tocat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 500 gr muschiulet porc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte rosie cu muschiulet de porc:

Spalati lintea si o puneti la infoiat in multa apa , minim o ora .

Atentie isi tripleaza volumul.

Fierbeti lintea in apa sarata  30 minute .

Spalati si tocati legumele . Caliti-le usor in ulei .

Adaugati lintea peste legumele prajite .Dregeti gustul cu sare si piper .

Feliati muschiuletul il condimentati si serviti alaturi de linte .

TIPS-URI

1

Daca essssssssssxcluzi carnea ai o mancarica de post delicioasa !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte rosie cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alina26 1

11.02.2014, 17:19

ce bunatate!!!!

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:30

MOKUSKA 1

30.04.2014, 09:28

imi place lintea mult, mai ales cea galbena!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte cu ciolan