Lucicos cu ciolan afumat

de mirela0911 in Ciorbe, 17 Mai 2011 | 7245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza proaspata de 1kg
  • 250g ciolan dezosat afumat
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 3 lg ulei
  • 300 ml bulion
  • 1 lg faina
  • 1 crenguta de cimbru uscat
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucicos cu ciolan afumat:

Se curata ceapa si morcovul si se da pe razatoarea mare. Ciolanul il taiem cubulete. Le punem la calit cu cele 3 lg ulei in oala. Dupa ce s-au perpelit putin in uleiul incins, am stins cu apa, am pus capacul si am lasat sa dea in clocot.


Intre timp am spalat varza si am taiat-o fideluta. Cand a inceput sa fiarba apa am adaugat varza si am lasat sa fiarba in continuare. Din cand in cand mai amestecam pt ca varza se ridica. Se adauga si sarea dupa preferinte.


Cand este fiarta varza, se adauga bulionul amestecat cu o lingura de faina, se mai lasa sa dea cateva clocote si se ia de pe foc. Se pune cimbrul uscat si spalat si se acopera oala cu capacul. Inainte de servire se scoate cimbrul.


Se serveste cu smantana. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si marar (mie nu-mi place).

Daca ti-a placut reteta noastra "Lucicos cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

kamy 1

19.05.2011, 22:48

tare-mi place

Mihaela11_jo 1

20.05.2011, 11:13

Delicios

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza de Bihor