Macaroane cu branza

de bianca92 in Paste, 22 Aug 2014 | 5009 vizualizari

 

Mama obisnuia sa faca aceasta mancare fara sa urmeze o reteta anume ca sa scape repede de gatit. E o mancarica simpla, satioasa si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 4 felii subtiri sunca de casa (bunica mai punea si slanina, dar pentru mine e prea grea la stomac)
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • putin marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, curatam usturoiul, taiem sunca cubulete foarte foarte mici si zdrobim branza cu fruculita. Dupa ce s-au fiert pastele le strecuram, iar intr-o oala punem la incins uleiul impreuna cu usturoiul zdrobit si sunca. Le lasam 2-3 minute pe foc dupa care adaugam pastele fierte, branza si smatana si amestecam bine. Condimentam cu putina sare, piper si putin marar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

23.08.2014, 08:36

preferatele mele

- Andreea - 1

23.08.2014, 14:32

Ce mult imi plac...

MotanLaOale 1

01.09.2014, 13:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca delicioasa cu branza, stafide si smantana