Macaroane cu branza

de izulika in Paste, 29 Iun 2010 | 39129 vizualizari

 

Reteta o stiu de la mama, e aproape la fel cu ce a facut Ramonaky.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 50 grame unt
  • 4 oua
  • 4-5 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 g branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert, iar cand da in clocot se adauga pastele si se lasa la fiert 10 minute. Dupa ce au fiert se scurg de apa intr-o sita si se clatesc cu apa rece.


Se pun intr-un castron mai mare si se adauga peste ele branza rasa, ouale, zaharul, vanilia si cateva bucatele de unt. Se amesteca bine, apoi se ung tavitele cu un strat subtire de unt si se pune compozitia in ele iar deasupra se mai pun cateva bucatele mici de unt si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.


Se serveste cu zahar vanilat deasupra sau simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

21.11.2013, 23:13

MotanLaOale 1

21.11.2013, 23:35

babi5 1

19.01.2014, 09:45

Delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Paste la tava