Macaroane cu branza

de izulika in Paste, 29 Iun 2010 | 36085 vizualizari

 

reteta o stiu de la mama, e aproape la fel cu ce a facut Ramonaky

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 50 grame unt
  • 4 oua
  • 4-5 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 g branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se adauga pastele si se lasa la fiert 10 minute.Dupa ce au fiert se scurg de apa intr-o sita si se clatesc cu apa rece.


Se pun intr-un castron mai mare si se adauga peste ele branza rasa, ouale, zaharul,vanilia si cateva bucatele de unt.Se amesteca bine, apoi se ung tavitele cu un strat subtire de unt si se pune compozitia in ele iar deasupra se mai pun cateva bucatele mici de unt si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.


Se serveste cu zahar vanilat deasupra, sau simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

21.11.2013, 23:13

MotanLaOale 1

21.11.2013, 23:35

babi5 1

19.01.2014, 09:45

Delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume, la cuptor