Macaroane cu branza

de izulika in Paste, 29 Iun 2010 | 34173 vizualizari

 

reteta o stiu de la mama, e aproape la fel cu ce a facut Ramonaky

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste
  • 50 grame unt
  • 4 oua
  • 4-5 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 g branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o oala se pune apa la fiert iar cand da in clocot se adauga pastele si se lasa la fiert 10 minute.Dupa ce au fiert se scurg de apa intr-o sita si se clatesc cu apa rece.

Se pun intr-un castron mai mare si se adauga peste ele  branza rasa, ouale, zaharul,vanilia si cateva bucatele de unt.Se amesteca bine, apoi se ung tavitele cu un strat subtire de unt si se pune compozitia in ele iar deasupra se mai pun cateva bucatele mici de unt si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se serveste cu zahar vanilat deasupra, sau simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Macaroane cu branza-0
Macaroane cu branza-1
Macaroane cu branza-2
Macaroane cu branza-3
Macaroane cu branza-4
Macaroane cu branza-5

COMENTARII (11)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

21.11.2013, 23:13

MotanLaOale

MotanLaOale 1

21.11.2013, 23:35

babi5

babi5 1

19.01.2014, 09:45

Delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!