Maccheroni cu ricotta

de - Andreea - in Paste, 28 Dec 2011 | 3702 vizualizari

 

o reteta de paste foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr maccheroni
  • 200 gr ricotta
  • 1 lingura parmezan
  • 1 mana buna de spanac(chiar si congelat)
  • 1 pahar smintina
  • 25 gr unt
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maccheroni cu ricotta:

Se spala spanacul, se opareste si se toaca marunt.

Se pune intr-o cratita ricotta, spanacul, parmezanul si putina sare. Cu o lingura de lemn se amesteca bine.

Separat in alta tigaie se topeste untul peste care se adauga compozitia de ricotta si se dilueaza cu smintina. Se amesteca totul foarte bine pina cind va arata ca o crema. Se ia de pe foc si se tine la cald.

Se pune o oala cu apa la foc. Se adauga sare si cind apa fierbe se adauga pastele care se lasa conform timpului indicat pe ambalaj.

Cind sunt gata se scot si se amesteca cu compozitia de ricotta adaugind putin piper.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Maccheroni cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola