Macrou a la Bucataras in Zepter

de Gusti in Peste, 26 Oct 2013 | 3306 vizualizari

 

O reteta cu macrou usor de preparat, inspirata din piata de peste de la Istanbul si adaptata in bucataria mea pentru a fi gatita in vazul Zepter

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de macrou
  • jumatate de ceapa
  • 2 jumatati de rosie
  • citeva felii de lime
  • o frunza de salata (radicchio am folosit eu)
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou a la Bucataras in Zepter:

Am pus vasul Zepter pe foc mic, urmarind ca indicatorul sa ajunga in zona verde. In acest timp am curatat zona mediana de oase (la macrou exista o astfel de zona pe care prefer sa o scot din file) si am uns pestele cu putin ulei de masline. Am taiat ceapa rondele subtiri.


Cind indicatorul vasului Zepter a ajuns in zona verde, am luat capacul si am pus pestele pe partea cu pielea. Focul este pe minim. Am lasat citeva minute, apoi am intors pestele si l-am mai lasat 2-3 minute sa se rumeneasca usor. Apoi am oprit focul, am intors din nou pestele pe partea cu pielea si am pus capacul vasului.


Am taiat rondele rosiile si citeva felii, la fel, din lime, frunza de salata am rupt-o.


Am scos pestele, l-am pus pe o farfurie si l-am ornat cu rosiile, ceapa si salata, am asezonat cu sare si piper, iar la final am stors putina zeama din lime.


N-a durat mai mult de 15 minute totul. Este o reteta pe cit de simpla, pe atit de buna. Si necostisitoare! Se poate elimina si rosia din schema :P.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou a la Bucataras in Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MIUTA 1

27.10.2013, 00:42

ianculubita 1

27.10.2013, 08:45

diana_k 1

27.10.2013, 18:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou a la grec