Macrou cu malai la cuptor

de ionix in Peste, 15 Feb 2010 | 6066 vizualizari

 

o cina usoara, rapida si simpla :p

ideea mi-a venit acum vreo cateva saptamani, dupa de am facut cartofii cu malai ai Rivkai... :D

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • malai
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu malai la cuptor:

Macroul se curata bine si se spala.


Se taie-n doua pe lung si se curata de negreala ramasa pe peste.


Apoi se taie in doua, practic pestele se taie-n 4, si se da cu sare si piper.


Bucatile de peste se dau prin malai din abundenta si se aseaza intr-o tava.


In tava se pune hartie de copt.


Se baga tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumeneste, eu l-am lasat 20 de minute la foc mic.


Se mananca cald cu mamaliguta si mujdei.


Sotul meu l-a mancat in zeama de lamaie.:D


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu malai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionix 1

15.02.2010, 20:18

mi-am dat seama... de aia te-am pupat... sau poate nu ma "place" pe mine hehehe
si me-mi place cel afumat cu boabe de mustar si piper pe el.. bun bun.. mi-ai facut pofta

Miha 1

15.02.2010, 21:40

Hai ca ti-am dat si eu 5 furculite. Pentru ca-mi place...pestele. ))

ionix 1

16.02.2010, 10:27

mersi Miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou