Macrou "imbracat" in foi de varza acra

de Bucataras Medi in Peste, 25 Mar 2011 | 4086 vizualizari

 

Pentru ca este ziua de Buna Vestire si pentru ca se mananca peste nu puteam sa nu pregatesc ceva peste ....................asa ca va invit la masa,va astept , sunteti invitatii mei.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 8 frunze de varza murata
  • zeama de lamaie
  • 1 pahar vin alb sec
  • cimbru
  • ulei de masline
  • sare,piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou "imbracat" in foi de varza acra:

Curatam si apoi spalam bucatile de peste.Presaram cu sare si piper fiecare bucata de peste atat pe interior cat si pe exterior.Stropim cu zeama de lamaie si apoi "imbracam" fiecare bucata de peste in parte in cate 2 foi de varza murata care au fost spalate si desarate in prealabil.Condimentam cu cimbru.Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam pestele si turnam apoi vinul si un pahar cu apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 30 min. dupa care scoatem folia , stropim cu sosul din tava bucatile de peste si dam la cuptor pana cand totul este bine facut si rumen.


Este delicios .


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou "imbracat" in foi de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

silvae 1

16.04.2011, 21:13

mi se pare f interesanta reteta, luni am sa o fac si eu

adry88 1

06.05.2011, 15:56

Ina 1

22.11.2012, 21:24

eu abia acum vad reteta asta Trebuie incercata
Bravo, Medi', scumpa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Peste in aluat