Macrou marinat

de AndreeaRodica in Peste, 27 Iul 2010 | 16542 vizualizari

 

Sunt, cu siguranta, multe retete de macrou marinat. Eu il prepar la oala-minune (Kukta), un obiect nelipsit din bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou, curatat, spalat si taiat bucati de 2,5-3 cm
  • 2-3 cepe
  • 1 cana suc de rosii (sau 2 linguri cu bulion)
  • 1/2 de cana otet din vin alb
  • 1/2 de cana ulei
  • 2 cani apa
  • frunze de dafin, boabe de piper, ienibahar, boabe de mustar, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat:

Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic).

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

AndreeaRodica 1

01.11.2010, 14:20

La oala-minune nu am ars niciodata nimic. Mie imi place sa fie cu oasele moi-moi si pestele fraged. De asta il tin 90 de minute. Cred ca se poate manca si daca e tinut mai putin, dar nu se marineaza si oasele ... nu ca macroul ar avea multe oase.

Multumesc tuturor pentru aprecieri si furculite!

lia maria 1

01.11.2010, 18:07

arata foarte bine macroul cred ca este deliciosam sa incerc si eu sa-l pregatesc dupa reteta taBine ai venit in gasca noastra vesela

AndreeaRodica 1

04.11.2010, 11:42

Multumesc, Lia! Multumesc tuturor pentru primire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou invelit in staniol