Macrou pane in malai

de MotanLaOale in Peste, 27 Sep 2019 | 460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou (5 buc.)
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 g malai
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pane in malai:

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.


Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.


Faina si malaiul se pun in doua castroane ovale.


Se bat ouale bine intr-un castron oval, de lungimea pestilor cu sare si piper.


Macroul se da prin faina, prin ou si prin malai.


Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.


Se mananca cu lamaie sau usturoi.


Este nemaipomenit de bun.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pane in malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.09.2019, 11:24

Multumesc

Panacris 1

01.10.2019, 13:06

MotanLaOale 1

01.10.2019, 13:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor