Macrou vienez

de epurasha2bb in Peste, 24 Mar 2010 | 4654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti Macrou prospeti cu icre
  • 1 ceapa alba
  • 1 cub de unt sarat cu cimbru
  • 1 /2 rosie proaspata
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou vienez:

Se curata pestele de intestine si se spala bine interiorul si exteriorul, apoi se despica pe jumatate pana aproape de coada si se apasa usor ca sa se desfaca bine.Se presara sare si piper, se umple cu ceapa tocata marunt, bucatele mici de unt sarat cu cimbru, bucatele de icre si deasupra bucatelele de rosie care se adauga spre sfarsit.

Se unge o tava cu unt si se baga pestii la cuptor cu partea umpluta deasupra si se lasa pana se rumenesc.Nu uitati sa adaugati rosiile si din cand in cand cu lingura turnati deasupra din untul topit in tava.Se servesc cu salata de rucola si andive.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:47

Oana eu l-am gasit la raionul cu lactate la Kaufland.

ionela2682 1

01.06.2010, 17:30

astazi am facut si eu ( dar nu am pus laptii) a fost delicios! super reteta!

epurasha2bb 1

01.06.2010, 18:34

ce drag imi e cand imi face cineva reteta!ma bucur mult ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plachie de peste