Maioneza din fasole alba-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 6621 vizualizari

 

este grozav de bun nici nu zici ca e din fasole

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de fasole boabe alba
  • 500 ml ulei
  • 2 linguri de mustar
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza din fasole alba-post:

Eu cumpar fasole alba la borcan(e fiarta)se amesteca bine cu badidora se zdrobeste foarte bine ca o pasta ,apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza simpla cu ou,iar pe parcurs adaugi zeama de lamaie(eu am pus de la 1 lamaie)depinde cum va place de acrisoara si mustarul,si se amesteca incaontinu cu mixerul sau badidora punand cate putin ulei


Am reteta de la o pritena mea dana,e grozav de buna merge si chiar pe paine uscata e grozav de buna


Nu are gust de fasole deloc ,chiar sotul meu a incercat-o si nu a stiu sa zica din ce am fact-o

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza din fasole alba-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

22.03.2010, 00:13

incearca cu incredere e grozava

mariac 1

16.04.2010, 00:53

nu am mancat ,si nici nu am facut ,trebuie in incerc si eu in zilele de post e foarte buna

adry88 1

19.05.2011, 15:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta